2014-01-29

Kost & Näring står i frontlinjen för den svenska offentliga måltiden, ett område som varje dag direkt påverkar miljontals individer. Matgäster, som inte sällan kan ha svårt att göra sina röster hörda – unga, gamla, sjuka.

Som föreningen för landets kostchefer och en del av Ledarna, Sveriges chefsorganisation, vet vi att det är på ledningsnivå vägen mot högre måltidskvalité tar sin början. Kost & Näring kämpar i varje läge för att du som kost- och måltidschef ska ha de nödvändiga resurserna för att kunna leverera den kvalitet, den upplevelse och matglädje som dina gäster har rätt att förvänta sig.

Uppdaterat: 2016-05-25

Här hittar du reseräkningar för aktiviteter som berör Kost & Näring - en branschförening inom Ledarna. Räkningarna är i pdf-format och du behöver programmet Adobe Reader för att kunna öppna dokumenten. Reseräkningarna kan du spara på ditt skrivbord och skriva ut. De fält som är märkta med * är obligatoriska.

Reseräkning Kost & Näring (pdf)

Reseräkning traktamente Kost & Näring (pdf)