2014-02-12

Kerstin Lager ny kommunikationschef på Ledarna

Kerstin Lager, kommunikationschef på Ledarna

Sveriges chefsorganisation Ledarna rekryterar Kerstin Lager som kommunikationschef. Hon kommer närmast från KF där hon bland annat haft rollen som informationschef på KF Media och Akademibokhandeln. 

– Kerstin har en mångårig erfarenhet som chef och kommunikatör. Med hennes kompetens kan vi vässa vår kommunikation ytterligare och stärka vår roll som renodlad cheforganisation och expert inom chefsfrågor, säger Per Hedelin, vd för Ledarna.

Från och med årsskiftet integrerar Ledarna enheterna PR & Opinion, Kommunikation och Sälj till en gemensam kommunikationsavdelning under ledning av Kerstin Lager.

Kerstin Lager har en examen i juridik och kommunikation och har tidigare varit informationschef på bransch- och arbetsgivareorganisationen Skogsindustrierna och Stora Enso Sverige. Hon har även varit chef för Corporate Communications på PR-byrån Hill & Knowlton samt analyschef på medieanalysföretaget Observer.

Ladda ner högupplöst foto på Kerstin Lager

Uppdaterat: 2014-02-12

Presstelefon 08-598 99 333

Vi besvarar medias frågor om Ledarna och pratar gärna chefsfrågor. Vi förmedlar också kontakten till våra experter på ledarskapsfrågor, lön, jämställdhet, karriär och annat som rör chefers vardag.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem