Personlig chefsrådgivning

Ledarnas chefsrådgivning erbjuder personlig och professionell chefsrådgivning och förhandlingsstöd till dig som är medlem. Hit kan du höra av dig när du behöver hjälp av någon utanför din arbetsplats, som förstår din situation som chef.

Att på bästa sätt hantera lönediskussioner, utvecklingssamtal, konflikter och jämställdhetsarbete är några av de utmaningar du står inför i rollen som chef – situationer som ibland är svåra och kräver mycket av dig. Inte minst om du måste hantera dem på egen hand.

Vi tror på chefer som hjälper chefer. Därför har alla våra chefsrådgivare och förhandlare egen chefs- eller ledarerfarenhet. Vi kan chefsrollen utan och innan, och alla våra tjänster och produkter är helt anpassade för dig som är chef.

Medlemskapet i Ledarna ger dig stöd att utvecklas i chefsrollen och att bemöta de situationer du ställs inför i din chefsvardag – men också hjälp att ta till vara dina rättigheter som anställd. Hos oss blir du en bättre chef!

Karriärrådgivning och chefscoachning – boka direkt i vår kalender här på webben!

Som medlem i Ledarna kan du också boka rådgivningssamtal med våra erfarna karriärrådgivare, och chefscoachning med erfarna chefer för att bolla dina utmaningar.
Läs mer om karriärrådgivning och boka
Läs mer om chefscoachning och boka

Uppdaterat: 2017-05-18

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem