Rabatt på utbildningar hos Chefakademin

Omvärlden och våra arbetsplatser förändras i högt tempo. Som ledare behöver du fortsätta att utvecklas. Det gör du med Chefakademin.

En bra chef kan frigöra kraften hos sina medarbetare och har en avgörande påverkan på hur personalen mår. Och hur personalen mår och presterar avgör resultatet. Chefakademin erbjuder ledare allt de behöver för att utvecklas och lyckas. Både idag och imorgon.  

Vi har stöttat och rustat ledare genom decennier, ibland i tider av svindlande förändring och avgrundsdjupa kriser, men också i perioder när utvecklingen blomstrar. Hela tiden med samma outtröttliga mission: att utveckla ledare och chefer för att bättre kunna leda sig själva, andra och verksamheter.

Med lång erfarenhet i branschen vet vi vad som ger bestående resultat, både i utbildningar för enskilda individer och skräddarsydda lösningar för verksamheter.

Med Chefakademins utbildningar får du: 

  • Välutvecklade chefs- och ledarskapsutbildningar för alla steg i din karriär.
  • Skräddarsydda lösningar för organisationens utmaningar.
  • Mesta möjliga kunskapsutväxling, oavsett om du väljer våra öppna program, företagsanpassade utbildningar eller ett längre Executive MBA-program.

Medlemsrabatt

Som medlem i Ledarna har du alltid 15 procents rabatt på utbildningar, produkter och event hos Chefakademin. Rabatten gäller ej på Executive Master-program, på dessa får du 10 procents rabatt.

Chefakademin – det självklara valet för dig som vill utvecklas som chef och som tar ditt ledarskap på allvar.

Inte medlem ännu?