Fler nyheter
Medlemsnyhet 5 september 2023

Den 1 oktober sänker vi din avgift!

Vi är fler medlemmar än någonsin – och nu sänker vi medlemsavgiften.

Ledarna växer och vi har nu fler medlemmar än någonsin, samtidigt som nyttjandet av inkomstförsäkring inte har ökat på motsvarande sätt.

I ett läge av höjda kostnader i samhället vill vi av den anledningen göra vad vi kan för att bidra och därför sänker vi avgiften med 4 procent (13 kronor) per månad från den 1 oktober och tillsvidare.

Så fungerar sänkningen

Sänkningen gäller förbundsavgiften sammanslaget med avgift för inkomstförsäkringen. Avgift till branschförening eller klubb påverkas inte och inte heller de eventuella tilläggsförsäkringar du har.

Från och med aviseringen i oktober får du på din betalningsavi förbundsavgift och inkomstförsäkringsavgift sammanslaget på en rad. Den totala kostnaden för förbundsavgift och avgift för inkomstförsäkringen blir 303 kronor mot tidigare 316 (217+99) kronor. Det är på denna del av avgiften den 4-procentiga sänkningen görs. Branschavgift, eventuell klubbavgift och de tilläggsförsäkringar du själv valt tillkommer.

Trots avgiftssänkningen har du naturligtvis kvar samma omfattande erbjudande som tidigare, från ditt fackliga stöd till möjligheten att utvecklas till en ännu bättre chef.

Har du koll på allt du får som medlem? Till exempel: