Fler nyheter
Nyhet 14 september 2022

20 % medlemsrabatt: Rusta för hållbar framtid

Vilka är de nödvändiga pusselbitarna för att rusta ett bolag för framtiden? Delta i konferensen Hållbart Näringsliv 23–24 november. Du som är medlem får 20 procents rabatt.

Under temat Rusta ditt bolag för framtiden samlar konferensen Hållbart Näringsliv experter på hållbarhet för att diskutera hur bolag hanterar klimat- och hållbarhetsutmaningar på ett affärsmässigt framgångsrikt sätt. Hur påverkar höga elpriser, en eventuell lågkonjunktur och en osäker omvärld näringslivets omställningsförmåga? Vilka är de nödvändiga pusselbitarna för att rusta ett bolag för framtiden?

Ledarna medverkar i konferensen

Ledarnas förbundsordförande Andras Miller deltar i panelen ”Ledarskap för att driva omställning och kraven från generation Z”. Panelen diskuterar den genomgripande omställning som näringslivet står inför för att klara klimatmålen och ställa om till ett hållbart samhälle. Vilken kompetens behövs egentligen i omställningen och vilka krav ställer det på dagens ledare och medarbetare?

Rabatt för Ledarnas medlemmar

Konferensen äger rum 23–24 november 2022 på Clarion Hotel Stockholm.

Som medlem i Ledarna får du 20 procents rabatt på både dag 1 och dag 2. Rabatten gäller för anmälan till och med den 4 oktober.

För att få det rabatterade priset måste du logga in och använda Ledarnas unika länk till anmälan.

Läs mer om program och paneldeltagare

Logga in för länk till anmälan med 20 procents rabatt.