Fler nyheter
Nyhet 13 september 2019

Hitta rätt utbildning med Chefakademin

Svårt att hitta rätt i djungeln av chefs- och ledarskapsutbildningar? Nu slår Chefakademin upp dörrarna och guidar dig.
Hos Chefakademin hittar du din nästa chefs- och ledarskapsutbildning.

Chefakademin är skapad för att svara på behovet av moderna och lättillgängliga chefs- och ledarskapsutbildningar – och för att guida dig rätt. Oavsett om du är på jakt efter en fysisk endagsutbildning, flera dagar på internat, ett seminarium, en webbkurs eller interaktiv e-simulering, hittar du enkelt det du söker på chefakademin.se.

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att innovera och lära nytt och behovet av kompetensutveckling är större än någonsin. Här fyller Chefakademin en viktig funktion med alla typer av chefsutbildningar samlade på ett ställe.

Om Chefakademin

Chefakademin är ett unikt samarbete mellan tre aktörer som har lång och väldokumenterad erfarenhet av att utveckla chefer, och som dessutom alla är dotterbolag till Ledarna.

  • Mgruppen är Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management.
  • Intermezzon är världsledande inom blended learning och erbjuder interaktiva e-simuleringar som låter dig träna på svåra situationer i en trygg miljö.
  • Chef ger ut Nordens största ledarskapsmagasin, och stöttar chefer på många sätt – genom hel- och halvdagsseminarier, webbkurser och digitala tjänster.  

Hitta din nästa utbildning på chefakademin.se.