Fler nyheter
Nyhet 2 december 2020

Se Ledarna i digital konferens om hållbart näringsliv

Den 18 november deltog Ledarna i den digitala konferensen Hållbart Näringsliv. Nu kan du se hela konferensen, eller bara den del där Ledarnas förbundsordförande medverkade, i efterhand.

Hållbart Näringsliv arrangeras av DI och Aktuell hållbarhet och samlar några av Sveriges största experter på hållbarhetför att diskutera hur bolag hanterar klimat- och hållbarhetsutmaningar på ett affärsmässigt framgångsrikt sätt.

I seminariet ”Ledarskap i tider av förändring” deltog Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller tillsammans med Jämtkrafts vd Erik Brandsma och Anna Kinberg Batra, styrelseordförande Soltech.

Panelen diskuterade de krav som ställs på ledare i tider av omställning – ledare som har möjlighet att skapa engagemang för det nya, men som också möter den oro som uppstår när verkligheten förändras. Fokus var på vad som krävs av ledarskapet när klimat- och hållbarhetsutmaningar ska hanteras på ett sätt som också är affärsmässigt framgångsrikt.

Se seminariet Hållbart ledarskap:

Till hela konferensen Hållbart Näringsliv

Cheferna helt centrala i den hållbara omställningen

Inför seminariet spelades en kort film med Andreas Miller in, där han ger sin syn på chefernas viktiga roll i omställningen till ett mer hållbart samhälle. Se filmen: