Fler nyheter
Nyhet 31 mars 2021

Ledarna önskar glad påsk med tips på hur du jobbar smartare

Jobba smartare, inte mer. Och kom ihåg att även chefen behöver en paus ibland.
Glad påsk, önskar Ledarna.

Använd våra verktyg och produktioner för att jobba smartare. Har du till exempel hört talas om hur en post-it-lapp kan hjälpa dig att få den där viktiga arbetsuppgiften gjord? Spana in poängutmaningen Bli skärmsmart här nedanför.

Vi önskar dig en trevlig påsk!

Måste chefen jobba 24/7?

Är det chefens plikt att alltid svara i telefon och att alltid vara redo att rycka in? Kan du få ersättning för att du tvingas ha möten på natten med kollegor i en annan tidszon? Hör vad lagarna säger om tillgänglighet utanför arbetstid.

Podd: Måste chefen jobba 24/7?

Inre ledarskap i en turbulent tid

Som chef leder du andra i en värld av ovisshet och förändring, vilket ställer krav på att kontinuerligt utvärdera och uppdatera de egna referensramarna. Du behöver ha tillgång till en inre kompass som guidar dig när förutsättningarna ständigt skiftar. Missa inte webbinariet där Lasse Lychnell ger tips på hur du identifierar dina värderingar och aktivt väljer ett förhållningssätt som är både kritiskt och konstruktivt.

Webbinarium: Inre ledarskap i en turbulent tid (inloggning för medlemmar)

Bli skärmsmart

Anta olika utmaningar som hjälper dig att fokusera i arbetsvardagen och samla poäng på två nivåer. Fem poäng om du klarar grundnivån och ytterligare fem poäng om du väljer mästarnivån. Vilken poäng kommer du upp i?

Poängjakt: Bli skärmsmart