Fler nyheter
Nyhet 28 oktober 2020

Medlemsrabatt på konferensen Hållbart Näringsliv

Den 18 november deltar Ledarna i DI och Aktuell hållbarhets konferens Hållbart Näringsliv. Du som är medlem i Ledarna får medlemsrabatt på biljettpriset.

Konferensen Hållbart Näringsliv samlar några av Sveriges största experter på hållbarhet för att diskutera hur bolag hanterar klimat- och hållbarhetsutmaningar på ett affärsmässigt framgångsrikt sätt. Konferensen är digital och som medlem i Ledarna kan du delta till ett reducerat pris.

Ledarna medverkar i konferensen

Ledarnas förbundsordförande Andras Miller deltar i panelen ”Ledarskap i tider av förändring”. Panelen diskuterar hur ledare i omställningstider ska kunna skapa engagemang för det nya, men också möta oro som uppstår när verkligheten förändras. Erik Brandsma, vd och koncernchef på Jämtkraft, Anna Kindberg Batra, styrelseproffs och rådgivare, samt Andreas Miller sätter fokus på vad som krävs av ledarskapet när klimat- och hållbarhetsutmaningar ska hanteras på ett affärsmässig framgångsrikt sätt.

Medlemsrabatt

Som medlem i Ledarna erbjuds du ett rabatterat pris på en digital biljett. Du betalar 1 995 kronor exklusive moms. För att få det rabatterade priset anger du koden LedarnaHN2020 i det allra sista steget i anmälan.

Mer information och anmälan