Fler nyheter
Nyhet 2 maj 2022

Mentorskaps­program inom hållbarhet – exklusivt för dig som medlem

Vill du ta din ledarroll och organisation till en ny nivå inom hållbarhet? Då ska du söka till Ledarnas och NMC Nätverket för Hållbart Näringslivs mentorskapsprogram. Programmet bidrar till att nya kontakter och nätverk etableras.
Ansök till mentorskaps­programmet som Ledarna och NMC anordnar.

Ledarna och NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv arrangerar åter igen sitt populära mentorskapsprogram. Förra året sökte fler än 300 personer till programmet. I år har du som medlem en unik möjlighet delta som antingen mentor eller som adept. 30 par kommer att matchas under våren.

Programmet syftar till att maximera nyttan för dig som deltagare genom att ha fokus på både ledarskaps- och hållbarhetsfrågor. Deltar du som adept stärker du dina kunskaper inom hållbarhetsområdet och deltar du som mentor delar du med dig av kunskap inom ledarskap och förändringsledning. Ett win-win-upplägg, helt enkelt.

Så går det till

Som medlem hos Ledarna kan du välja att antingen vara mentor inom ledarskap till en av NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv medlemmar eller att vara adept inom hållbarhet till en av NMC:s hållbarhetsexperter. När du valt inriktning matchas du med en mentor eller en adept.

Syftet är att dela kunskaper och erfarenheter kring ett framgångsrikt hållbarhets- och ledarskapsarbete genom personliga och förtroliga träffar och samtal.

Matchningen görs under maj och ett introduktionsevent äger rum i början av juni. Mentorskapsträffarna äger rum från augusti 2022 till februari 2023 då programmet avslutas.

Ansök senast den 18 maj. Vi kommer att matcha 30 mentor-adept-par.

Mentorskapsprogrammet är endast för Ledarna och NMC Nätverket för Hållbart Näringslivs medlemmar och det är helt kostnadsfritt.

Mer information om programmet och formulär för anmälan

Vi ser fram emot din ansökan!