Fler nyheter
Nyhet 25 mars 2021

Mentorskaps­program inom hållbarhet – bara för dig som medlem

Vill du ta din ledarroll och organisation till en ny nivå inom hållbarhet? Då ska du söka till Ledarnas och NMC:s mentorskapsprogram.
Ansök till mentorskaps­programmet som Ledarna och NMC anordnar.

Ledarna har inlett ett samarbete med NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv som sedan några år arrangerar ett populärt mentorskapsprogram. I år har du som medlem en unik möjlighet delta som antingen mentor eller som adept.

Programmet syftar till att maximera nyttan för dig som deltagare genom att ha fokus på både ledarskaps- och hållbarhetsfrågor. Deltar du som adept stärker du dina kunskaper inom hållbarhetsområdet och deltar du som mentor delar du med dig av kunskap inom ledarskap och förändringsledning. Ett win-winupplägg, helt enkelt.

Så går det till

Som medlem hos Ledarna kan du välja att antingen vara mentor inom ledarskap till en av NMC:s medlemmar eller att vara adept inom hållbarhet till en av NMC:s hållbarhetsexperter. När du valt inriktning matchas du med en mentor eller en adept.

Syftet är att dela kunskaper och erfarenheter kring ett framgångsrikt hållbarhets- och ledarskapsarbete genom personliga och förtroliga träffar och samtal.

Matchningen görs under maj och ett introduktionsevent äger rum i mitten av juni där mentorer och adepter får en kortare utbildning inom coachande samtal och mentorskap. Mentorskapsträffarna äger rum från augusti 2021 till februari 2022 då programmet avslutas.

Ansök senast den 14 maj. I årets program kommer maximalt 30 mentor-adept-par att erbjudas plats.

Mentorskapsprogrammet är endast för Ledarna och NMC:s medlemmar och det är helt kostnadsfritt.

Mer information om programmet och formulär för anmälan hittar du hos NMC

Vi ser fram emot din ansökan!