Fler nyheter
Nyhet 10 mars 2021

Nyhet! Webbaserad utbildning i arbetsmiljö för chefer

Nu är den här, Prevents webbutbildning för chefer som vill lära sig mer om att arbeta praktiskt med arbetsmiljön.
Med rätt kunskap kan du känna dig trygg.

Arbetsmiljön är ett viktigt verktyg för att skapa trivsel och goda resultat. Som chef behöver du kunna tillämpa lagar och regler för att skapa förutsättningar för en bra och säker arbetsmiljö. Kanske behöver du mer kunskap om till exempel skillnaderna mellan arbetsmiljöansvar och straffansvar?

Som chef har du en betydelsefull roll i arbetsmiljöarbetet, och en satsning på arbetsmiljön är ofta ett effektivt sätt att nå uppsatta mål. Har du rätt kunskaper kan du också känna dig trygg i att du gör rätt.

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli tryggare i din roll som ledare, genom att öka kunskapen om ditt ansvar och göra dig bättre på att förebygga arbetsmiljöproblem. Efter utbildningen ska du känna dig redo att på ett framgångsrikt sätt kunna leda och planera arbetsmiljöarbetet i din egen verksamhet.

Webbutbildningen finns på både svenska och engelska och du växlar enkelt mellan språken. Du har också tillgång till utbildningen på obegränsad tid, och kan använda den som en resurs att återvända till när behov uppstår.

Läs mer och anmäl dig till utbildningen hos Prevent: Arbetsmiljö för chefer