Fler nyheter
Nyhet 1 februari 2021

Söker du nya utmaningar? Börja med våra karriärtips

Går du runt och funderar på nästa utmaning? På våra karriärsidor finns massor av matnyttig information för dig som är chef och ska söka nytt jobb. Och vi har precis fyllt på med tre nya filmer där chefsrådgivarna Per Karseland och Anita Sandström ger råd och tips.

Vissa låter slumpens vägar föra dem vidare. Andra vill hellre planera sin chefskarriär. Det viktigaste är att du själv formulerar ett mål. Det hjälper vår första film till med.

Hur skriver du ett riktigt bra cv? Många känner sig ovana, kanske till och med lite obekväma, när det kommer till att skriva ett cv. Men det behöver inte vara så svårt.

Utöver cv efterfrågar många arbetsgivare ett personligt brev eller motivationsbrev. Brevet är din chans att motivera varför just du är rätt för rollen. Och kom ihåg att ett telefonsamtal till kontaktpersonen kan avgöra att det blir just dig hen kommer ihåg.

Fler länkar för karriären

På våra sidor under Karriär och lediga jobb hittar du tips för Linkedinprofilen, cv-mallar, verktyg för karriärplanering och mycket annat.