Fler nyheter
Räddningstjänsten 18 juni 2020

Ordförande har ordet juni 2020

Ordförandebrev - Ledarna inom Räddningstjänsten juni 2020

Hej!
Snart är det sommar och semester som är efterlängtat av de flesta.
Denna vår har som ni känner till varit väldigt annorlunda, många saker har blivit inställda och det är svårt att hålla en bra nivå på det fackliga arbetet men vi i styrelsen försöker så gott vi kan att hålla vår ”fana högt”.

Vi liksom ni andra följer givetvis dom rekommendationer som gäller för att minska spridningen av CV-19. Håll dig uppdaterad via Ledarna.
Ledarnas chefsjurist Sara Kullgren svarar på frågor med anledning av coronaviruset covid-19

Vi har haft några styrelsemöten under våren men då via Skype, vi försöker hela tiden att hålla kolla på vad som sker gällande det fackliga arbetet ute på kårerna och samhället i övrigt. Samtidigt fortsätter vi att bevaka allt som kan påverka er medlemmar.

Vår Podd!
Vårt arbete med podden ”det operativa ledarskapet” som finns på både Spotify samt SoundCloud ligger lite på is just nu men så fort vi har möjlighet kommer nya avsnitt att spelas in.

Stipendium
Vi vill också påminna er om att det finns en möjlighet att söka stipendium från oss för att kunna göra en studieresa eller liknade. Summan som finns att fördela är 10.000 kronor per år. 

Facebook
Gå gärna in på vår Facebook sida och gilla och dela vår sida.

Omvärldsbevakning
På ledarna.se har ni bevakning vad som händer i er omvärld

Vi hoppas att ni trots allt som händer nu får en bra sommar och semester, vi finns allt att nå om ni funderar över något. Våra kontaktuppgifter finns här på vår hemsida.

Trevlig sommar önskar styrelsen
Ulf Leijon
Ordförande för Ledarna inom Räddningstjänsten