Fler nyheter
Transport & Logistik 1 september 2023

Besök oss på Logistik och Transport mässan i Göteborg

Som medlem i Ledarnas förening inom transport och logistik är du inbjuden att delta i denna spännande mässa. Vi har organiserat en speciell mötesplats framför öppna scenen för våra medlemmar, där du kommer att få möjlighet att nätverka och interagera med andra branschexperter.

Vid två tillfällen kommer vi även att ha inspirerande talare på scenen, som kommer att dela sina kunskaper och insikter om de senaste trenderna och utmaningarna inom chef och ledarskap. Detta är en unik möjlighet för dig att lyssna på och ta del av värdefull information som kan vara till stor nytta för dig och ditt arbete.

Den 24 oktober klockan 11 föreläser Anki Udd, ledarskapsutvecklare om Hållbara chefer – att vilja och kunna vara chef över tid på öppna scenen. Den 25 oktober klockan 10.00 föreläser Nina Åkervall, Avtal- och Branschansvarig om Chefens arbetsmiljö.

Utöver våra egna aktiviteter kommer du även att kunna utforska ett brett utbud av utställningar, seminarier och föreläsningar som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och intressen. Du kommer att ha möjlighet att interagera med ledande leverantörer, experter och beslutsfattare inom branschen och ta del av de senaste innovationerna inom transport och logistik.

Logistik & Transportmässan är det perfekta tillfället att hålla dig uppdaterad med de senaste utvecklingarna, utbyta idéer och erfarenheter, och knyta värdefulla kontakter. Vi är övertygade om att din medverkan kommer att vara berikande och gynnsam för både dig och ditt företag.

Vi ser fram emot att träffa dig på Logistik & Transportmässan i vår monter C03:50, där vi också kommer ha möjlighet att erbjuda dig en lekfull, fartfylld resa.  

Mässan pågår den 24-25 oktober, mer information och registrering av kostnadsfritt inträde finns här. 

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen kontakta oss.

Peter Juhlin

Peter.Juhlin@ledarna.se