Tidningen Chef

Som medlem i Ledarna får du tidningen Chef hem i din brevlåda. Chef är Nordens största ledarskapstidning – både på papper och digitalt.

Här läser du viktiga nyheter och råd, metoder och modeller som du direkt kan använda i ditt arbete. Du får tidningen hem i brevlådan elva gånger per år.

Chef premium

Du får också tillgång till Chef premium, fulladdat med mervärde som hjälper dig att växa i din yrkesroll.

  • Testa ditt ledarskap i ett specialdesignat test som bygger på Chefs nio punkter för ett gott ledarskap. Du kan sedan bjuda in medarbetare och chefskollegor att besvara frågor om ditt ledarskap, för att få en djupare bild av hur du upplevs som ledare.
  • Få kontinuerlig uppdatering och sammanfattning av ledarskapstrender och ny forskning.
  • Hitta verktyg, mallar, checklistor och metoder som på sikt kommer att kunna skräddarsys efter dina behov och intressen.
  • Få tillgång till hela tidningen Chefs artikelarkiv med 10 000-tals artiklar sedan 1995.
  • Utnyttja exklusiva erbjudanden på nätverk och evenemang.

Du som är medlem aktiverar Chef Premium här

Åtta sidor endast för medlemmar

Varje nummer av Chef innehåller minst åtta extra sidor som är exklusiva för dig som är medlem i Ledarna. Här berättar chefer från alla typer av verksamheter om aktuella ämnen och utmaningar de möter i sin vardag, och delar med sig av sina bästa tips. Du får också svar på frågor av Ledarnas experter, och en hel del exempel på ytterligare fördjupning och verktyg du kan ha nytta av i din chefsvardag.

Bli medlem i Ledarna

Ledarna finns där för dig i alla typer av chefsfrågor. Gör som över 90 000 andra chefer. Bli medlem i Ledarna – Sveriges chefsorganisation.