Tidningen Chef

Som medlem i Ledarna får du tidningen Chef hem i din brevlåda. Chef är Nordens största ledarskapstidning – både på papper och digitalt.

This content in English: The journal ‘Chef’

Med tidningen Chef får du konkreta råd och metoder att använda i ditt ledarskap, den senaste forskningen, djupdykande reportage i aktuella samhällsfrågor och inspirerande inblickar i andra chefers vardag. Du får tidningen hem i brevlådan elva gånger per år.

Chef premium

Som medlem får du även tillgång till den digitala verktygslådan Chef premium:

  • Unikt ledarskapstest. Hur är du som chef? Testet bygger på Chefs nio punkter för ett gott ledarskap. Du kan sedan bjuda in medarbetare och chefskollegor att besvara frågor om ditt ledarskap, för att få en djupare bild av hur du upplevs som ledare.
  • Metodbanken. 300 klassiska metoder och modeller, guider och tips som ger stöd när du förbereder möten, strategiarbete, medarbetarsamtal eller rapporter. Här finns smarta genvägar för alla chefer.
  • Mallar och avtal. Alla mallar du behöver– ifyllningsbara direkt på skärmen.
  • Tillgång till hela tidningen Chefs digitala arkiv med 10 000-tals artiklar om ledarskap sedan 1995.
  • Exklusiva erbjudanden på Chefs produkter och evenemang.

Du som är medlem klickar på Logga in på chef.se för att skapa ett konto och komma åt Chef premium.

Åtta sidor endast för medlemmar

Varje nummer av Chef innehåller minst åtta extra sidor som är exklusiva för dig som är medlem i Ledarna. Här berättar chefer från alla typer av verksamheter om aktuella ämnen och utmaningar de möter i sin vardag, och delar med sig av sina bästa tips. Du får också svar på frågor av Ledarnas experter, och en hel del exempel på ytterligare fördjupning och verktyg du kan ha nytta av i din chefsvardag.

Bli medlem i Ledarna

Ledarna finns där för dig i alla typer av chefsfrågor. Gör som över 100 000 andra chefer. Bli medlem i Ledarna – Sveriges chefsorganisation.