Fler nyheter
Nyhet 16 september 2021

Fler tjänster för dig som är egenföretagare

Ledarna fortsätter att förstärka erbjudandet till dig som är egenföretagare. Läs om bland annat avtalsmallar, affärsjuridisk rådgivning och hängavtal.
Mycket nytta med medlemskapet även för egenföretagare.
  • Chefsrådgivarna granskar numera konsultavtal och vi har även avtalsmallar för dessa avtal, på både svenska och engelska. Chefsrådgivningen kontaktar du så ofta du behöver via kontaktformuläret.
  • För att förstärka den affärsjuridiska rådgivningen har vi inlett ett samarbete med Cross Advokater. Du som medlem och egenföretagare får ett kostnadsfritt samtal för konsultation och därefter 10 procent rabatt de första 10 timmarna.
  • Under hösten lanserar vi ett antal seminarier och kurser som riktar sig till egenföretagare. Håll utkik i kurslistan.
  • För att skapa en större trygghet erbjuder vi på Ledarna att egenföretagare med aktiebolag kan teckna hängavtal direkt med oss. Det innebär att du kan bibehålla den kollektivavtalade pensionsmodellen ITP samt försäkringar som TFA och TGL. Du läser mer om det på sidan Egenföretagare hos Ledarna.

Läs mer

Här läser du om allt som ingår i medlemskapet för egenföretagare

Uppdatera dina uppgifter

För att vi i framtiden ska kunna kommunicera direkt till dig med nya utbildningar, samarbeten och erbjudanden för egenföretagare vill vi be dig att uppdatera de uppgifter vi har om dig. Det gör du enkelt genom att logga in med bank-id på Mina sidor.