Fler nyheter
Nyhet 6 februari 2023

Fortsätt utveckla verksamheten trots kristider

Låt inte lågkonjunkturen göra att verksamhetsutvecklingen stannar upp. Sämre tider ställer högre krav på dig som chef.

Stärk dina kunskaper inom lönebildning och stå bättre rustad som chef. Ledarnas lönestrateg Peder Bertilsson tipsar dig i webbinariet Låt inte krisen hindra löne- och verksamhetsutvecklingen.

Webbinariet sändes den 9 november 2022.

Du som är medlem är välkommen att logga in för tips om lönesättning i tuffare tider.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

– Ett gott ledarskap kan göra skillnad för medarbetarnas engagemang. Under bistra tider är chefens roll för verksamheten och dess utvecklingsmöjligheter extra viktig, säger Peder Bertilsson.

För Ledarna är det viktigt med lokal lönebildning utifrån den grundläggande lönebildningsprocessen för ett visst avtalsområde. Samtidigt har varje enskild verksamhet sin unika ekonomiska förutsättning och förmåga som bestämmer lönebildningens och lönesättningens utrymme och utformning. Du som chef sätter lön utifrån ett individuellt och differentierat perspektiv.

Webbinariet tar bland annat upp vilken roll du som chef spelar. Finns mandatet att fullt ut sätta lön utifrån lokala och individuella förutsättningar i din verksamhet? Under timmen får du inblick i Ledarnas syn på lön och lönebildningsfrågor vilket stärker dig som chef och ledare på den svenska arbetsmarknaden.

Mer om lön och ledarskap

Medlemskap. Inte medlem ännu? Läs mer om allt som ingår i medlemskapet och skicka in din ansökan.