Fler nyheter
Nyhet 27 augusti 2021

Möt finalisterna i NMC:s pris Hållbart ledarskap

Den 8 september arrangerar NMC Nätverket för hållbart näringsliv ett webbsänt seminarium där du stiftar närmare bekantskap med finalisterna till priset Hållbart ledarskap.
Klas Balkow, Niklas Flyborg och Anna Ryott.

Vad kännetecknar kandidaternas ledarskap? Hur gör de för att få med sig sina medarbetare och andra intressenter? Hur integrerar de hållbarhet i affären? Hur ser de på framtidens hållbara företagande?

2021 års slutkandidater är:

  • Klas Balkow, vd och koncernchef, Axfood
  • Niklas Flyborg, vd, Cybercom
  • Anna Ryott, grundare Heart17, styrelseproffs och investerare

Nytt för i år är att Ledarna samarbetar med NMC i utnämnandet av årets pristagare. På eventet presenterar Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller den rykande färska Hållbarhetsbarometern 2021 som undersöker Sveriges chefers uppfattning i hållbarhetsfrågor.

Anmälan och kostnad

Eventet äger rum den 8 september klockan 9–10.30. Sista anmälningsdag var den 6 september 2021.

Kostnaden är 1 000 kr exkl. moms. Är du intresserad av att bli medlem i NMC och vill prova på ett event kostnadsfritt? Skicka ett meddelande till info@nmc.a.se.

Om priset Hållbart ledarskap

Priset Hållbart Ledarskap tilldelas personer som genom ett kompetent ledarskap har bidragit till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller samhället i stort. Insatsen ska präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet.

Prisutdelningen äger rum på NMC:s Hållbarhetsdag den 13 oktober 2021 då en slutgiltig vinnare utses.

Läs mer