Fler nyheter
Nyhet 2 mars 2022

Nominera till priset Hållbart ledarskap 2022

Det är dags att nominera företagsledare till priset Hållbart ledarskap 2022. Nominera en vd som bidrar till framgångsrikt hållbarhetsarbete.
Nominera kandidater till priset Hållbart ledarskap.

Priset Hållbart ledarskap delas ut årligen av NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv. Med utmärkelsen belönas en vd eller någon med motsvarande befattning som genom kompetent ledarskap medverkat till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller i samhället i stort. Liksom förra året finns Ledarna med i juryn.

Viktiga kriterier är framåtanda, nytänkande och affärsmässighet.

Syftet med priset är att belysa att ett tydligt och engagerat ledarskap är en nyckelfaktor för ett hållbart näringsliv. Genom att uppmärksamma modiga företagsledare och deras arbete för en hållbar utveckling inom svenskt näringsliv lyfter vi goda förebilder som kan inspirera andra och därigenom också öka intresset för ledarskap.

Vinnaren presenteras under Hållbarhetsdagen den 13 oktober. Du nominerar din kandidat senast den 31 mars på NMC:s webbplats.

Vinnare 2021

Läs intervju med Klas Balkow, vd och koncernchef på Axfood och vinnare 2021: Axfood jobbar för att alla ska ha råd med hållbar mat

Webbinarium med Klas Balkow och Nazanin Nematshahi: Prisade chefer i ett samtal om ledarskap i en föränderlig värld