Fler nyheter
Pressmeddelande 21 oktober 2020

Ledarna håller digital kongress

Idag den 21 oktober genomför Sveriges chefsorganisation Ledarna sin kongress helt digitalt. Kongressen startar klockan 10 och beräknas pågå till cirka klockan 17.
Ledarnas kongress genomförs digitalt idag klockan 10-17.

– Ledarskap och ledarskapets betydelse är viktigare än någonsin, det har blivit extra tydligt i dessa pandemitider. Chefer på alla nivåer har klivit fram och bedrivit ett situationsanppasat ledarskap som gjort stor skillnad, säger Andreas Miller, Ledarnas förbundsordförande.

Kongressen är Ledarnas högsta beslutande organ och viktigaste demokratiska mötesplats. Ledarskap handlar om att skaffa sig en så välgrundad lägesbild som möjligt och utifrån den fatta beslut. I år hålls kongressen helt digitalt till följd av covid-19.

– Kongressen är förutsättning för Ledarnas demokrati och genom att hålla en digital kongress gör vi det möjligt för alla som är berörda att delta i de viktiga beslut som fattas för Ledarnas verksamhet och inriktning framåt. Ledarna växer och vi fortsätter vårt arbete för att ge Sveriges chefer de bästa förutsättningarna, avslutar Andreas Miller.

Kongressen livesänds och du kan följa den här. Sändningen startar klockan 10.

Om Ledarna

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med över 100 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov. Läs mer om Ledarna. Pressjour 08-598 99 333.