Jobba på Ledarna

Vår vision är att alla ska ha en bra chef. Bra chefer och ett gott ledarskap är avgörande för framgångsrika verksamheter och engagerade medarbetare.

Ledarna är en uppskattad arbetsplats med en tydlig vision, verksamhetsriktning, mål och värdegrund. Våra medarbetare har hög kompetens och värdefull erfarenhet och vi vill se dem utvecklas i samma riktning som Ledarna.

Ett tydligt och tillåtande ledarskap skapar förutsättningar för bra resultat och en spännande utveckling. Att arbeta på Ledarna innebär krav och förväntningar på att nå resultat men också möjlighet till utveckling och stimulans. Vi jobbar tillsammans, bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.

Ledarnas kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm. Verksamheten leds av vår vd, Per Hedelin. Totalt är vi cirka 135 anställda, varav ett 25-tal medarbetare (förhandlare/chefsrådgivare) har sin arbetsplats runt om i landet. Vi söker löpande nya kollegor. Håll gärna utkik efter våra annonser i sociala medier samt på Lediga jobb.

Läs gärna mer om våra våra förmåner och träffa några av våra medarbetare.


Jobblistning
Uppdaterat: 2017-08-07

Jobba på Ledarna

Om Ledarna

På Ledarna arbetar idag cirka 135 medarbetare – bland annat jurister, chefsrådgivare, förhandlare, kommunikatörer och ledarskapsutvecklare – med den dagliga medlemsservicen. Vi verkar över hela landet. Vårt kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm.

För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökanden som bidrar till detta. Läs mer om Ledarna

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem