Att leda komplexa uppdrag

Webbinarium. Många ledare inom den idéburna sektorn känner igen sig i komplexiteten att leda i en idéburen kontext. Vårt inspelade samtal är en ansats att hedra dig som ledare.

Möt Susanna Alexius i ett samtal med Jan Ekroth, styrelseledamot och kassör i Ledarna inom idéburen sektor. I samtalet berörs bland annat ämnen som:

  • Är många samtida mål toppen?
  • Resonemang kring hållbara chefer över tid.

Har du någon fundering kring samtalet är du välkommen att skicka in den till foreningar@ledarna.se.

Om föreläsaren

Susanna Alexius är docent i företagsekonomi, verksam vid Score (Stockholms centrum för forskning om offentlig sektor) vid Stockholms universitet och Handelshögskolan i Stockholm. Hennes forskning handlar om moderna styrideal och styrformer och olika typer av organisationers förhållande till förutsättningar, idéer och krav från sin omvärld.

Utöver akademisk undervisning programleder Susanna högre utbildning för chefer och förtroendevalda ledare vid Handelshögskolans vidareutbildning SSE Executive Education. Hon är också verksam inom ramen för Ideell Arenas ledarskapsprogram Fenixprogrammet. Susanna är också en ofta anlitad föreläsare och utbildare, till exempel för ledningsgrupper och styrelser.

Just nu finns inga inplanerade tillfällen