Fler nyheter
Idéburen sektor 2 april 2019

Kompetensutveckling för chefer i civilsamhället

Är chefen människa? Om chefens uppdrag, utmaningar och möjligheter i civilsamhället Rabatt på ny bok från Johan Welander

Medlemsrabatt på Är chefen människa? – en ny bok från Idealistas

Är chefen människa? av Johan Welander är idéboken för dig som är chef, vill bli chef eller önskar förstå chefen och chefsrollen i civilsamhället bättre. Som medlem i Ledarna får du 15% rabatt vid köp av boken. Det innebär att du betalar 196kr inklusive moms/bok, plus frakt. Rabatten gäller under hela 2019. Ange rabattkoden Ledarna_2019_JW vid beställning.

Klicka här för att göra din beställning. 

Om du vill köpa många böcker och få mängdrabatt, kontakta gärna Cecilia Bengtsson på Idealistas förlag på cecilia.bengtsson@idealistas.se eller ring 079-341 61 01.

 

Är chefen människa? Om chefens uppdrag, utmaningar och möjligheter i civilsamhället

Hur kommer det sig att chefers formella uppdrag bara är en del av det reella uppdraget? Vem ska chefen vara lojal med – i realiteten? Och varför ägnar sig chefer ibland åt civil chefsolydnad? Dessa och andra utmanande frågor för ledare och organisationer i civilsamhället vill boken Är chefen människa? belysa och besvara.

För att navigera rätt och lyckas med sitt ofta komplexa uppdrag behöver chefen kunskap, rätt förutsättningar och strategier. Utifrån aktuell forskning och 40-talet intervjuer med chefer i civilsamhället utvecklar Johan Welander nya insikter, modeller och verktyg – en hjälp för dig som vill utvecklas som chef eller förstå chefsrollen bättre.

Kort om författaren

Johan Welander är personalvetare och en av Sveriges främsta experter på HR-arbete och medarbetarutveckling i civilsamhällets organisationer. Han har en bakgrund som chef, HR-ansvarig och förtroendevald i ideell sektor, är författare till boken Idéburen chef och arbetar löpande med chefers utveckling via sitt konsultföretag Thinkandact.

archefenmska_omslag_3d_skugga.png

Om Idealistas förlag

Är chefen människa? är utgiven på Idealistas förlag. Vi ger ut böcker på eget initiativ och på uppdrag av föreningar och organisationer samt ger även ut idétidskriften Kurage. Vi vänder oss till dig som är ledare, chef, förtroendevald eller tjänsteman inom ideell sektor. Läs mer om oss och våra böcker på idealistas.se