Fler nyheter
Idéburen sektor 2 april 2019

Webberbjudande

Är chefen människa? Om chefens uppdrag, utmaningar och möjligheter i civilsamhället Rabatt på ny bok från Johan Welander

Är chefen människa?

Boken för dig som är chef, vill bli chef eller önskar förstå chefen och chefsrollen i civilsamhället bättre. Som medlem får du 15 procent rabatt på Johan Welanders nya bok.

Som medlem i Ledarna får du rabatt på Johan Welanders nya bok ”Är chefen människa? Om chefens uppdrag, utmaningar och möjligheter i civilsamhället”

  • 15 procent på ordinarie pris. Frakt tillkommer.
  • Erbjudandet gäller hela 2019
  • Ange kod: Ledarna_2019_JW
  • Beställning görs via vår hemsida: https://www.logistikteamet.se

Om du är intresserad av att köpa en större mängd böcker till specialpris – kontakta gärna Cecilia Bengtsson på Idealistas förlag: cecilia.bengtsson@idealistas.se, telefon 079-341 61 01.

 Om Idealistas förlag

”Är chefen människa?” av Johan Welander är utgiven på Idealistas förlag. Vi ger ut böcker på eget initiativ och på uppdrag av föreningar och organisationer samt ger även ut idétidskriften Kurage. Vi vänder oss till dig som är ledare, chef, förtroendevald eller tjänsteman inom ideell sektor.

Läs mer om oss och våra böcker på idealistas.se

 Bokens baksidestext att plocka ur:

»Boken för dig som är chef, vill bli chef eller önskar förstå chefen och chefsrollen i civilsamhället bättre.«

 Hur kommer det sig att chefers formella uppdrag bara är en del av det reella uppdraget? Vem ska chefen vara lojal med – i realiteten? Och varför ägnar sig chefer ibland åt civil chefsolydnad? Dessa och andra utmanande frågor för ledare och organisationer i civilsamhället vill boken Är chefen människa? belysa och besvara.

    För att navigera rätt och lyckas med sitt ofta komplexa uppdrag behöver chefen kunskap, rätt förutsättningar och strategier. Utifrån aktuell forskning och 40-talet intervjuer med chefer i civilsamhället utvecklar Johan Welander nya insikter, modeller och verktyg – en ovärderlig hjälp för dig som vill bli en bättre chef eller förstå chefsrollen bättre.

JOHAN WELANDER är personalvetare och en av Sveriges främsta experter på HR-arbete och medarbetarutveckling i civilsamhällets organisationer. Han har en bakgrund som chef, HR-ansvarig och förtroendevald i ideell sektor, är författare till boken Idéburen chefoch arbetar löpande med chefers utveckling via sitt konsultföretag Thinkandact.