Fler nyheter
Vård & Omsorg 5 januari 2024

Kostnadsfri kompetensutveckling på Kistamässan

Framtidens Hälso & Sjukvård samt e-Hälsa+MVTe arrangeras den 24-25 januari på Kistamässan i Stockholm med kostnadsfritt inträde. LiVOS är utställare.

Region Stockholm tar stolt initiativ för att ta itu med de ökande hälsoproblemen och de komplexa vårdbehoven i dagens samhälle. Regionen inser att en innovativ och hållbar approach är nyckeln för att möta dessa utmaningar. Genom att omfamna digitala vårdtjänster och medicinsk teknologi kan vi verkligen omforma och förbättra vården på ett sätt som tidigare var otänkbart.

Framtidens Hälso & Sjukvård, Sveriges största mötesplats för hela hälso- och sjukvården arrangeras 24-25 på Kistamässan i Stockholm. Under konferensen den 24-25 januari erbjuds en plattform för intressanta samtal och diskussioner kring just dessa avgörande ämnen. Det är en möjlighet att lyssna till högaktuella talare, ta del av innovativa lösningar, delta i givande workshops, och skapa värdefulla nätverk i branschen.

Boka din kostnadsfria mässbiljett och var en del av den viktiga dialogen om hur vi tillsammans kan lösa hälso- och sjukvårdsfrågorna på ett framtidssäkert sätt. Träffa +250 utställare på ett och samma ställe som visar sina senaste produkter och tjänster. Missa inte chansen att vara med och forma framtiden för vård och hälsa!
https://framtidenshalsosjukvard.se/ och https://e-halsastockholm.se/

LiVOS hittar du i monter D:26 vid e-Hälsa scenen.

Andreas Dahlqvist från styrelsen kommer leda en paneldebatt med 4 sjukhusdirektörers tankar om framtidens kompetensbehov och ledarskap 25 januari kl. 13.00. För att delta krävs konferensbiljett. Som medlem i LiVOS har du 50% rabatt på konferensbiljetterna. Kontakta foreningar@ledarna.se om du inte redan fått koden.