Fler nyheter
Medieledarna 16 november 2022

Nyheter från stämman

Den 14 november var det årsmöte för Medieldarna och de kommande årens styrelse valdes.

Felicia Ferreira, chefredaktör och VD på Dagen valdes till ordförande och två nya ledamöter valdes också in, dels Dan Panas, global kommunikationschef på Storytel och dels Anette Mattsson, kassör, exekutiv producent på AM Production.
Övriga styrelsen består av
Anna Körnung, chefredaktör Kommunalarbetaren, hon är också vice ordförande. Mona Johansson, chefredaktör Nordiske medier, sekreterare 
Johan Lindén, strateg SVT,
Ingalill Forslund, frilansare, f d chefredaktör Utemagasinet.

Styrelsen är invald på två år.

Medieledarna hade årsmöte i samband med en av deras välbesökta MEDIAW som hålls på Downtown Camper Hotell i Stockholm en måndagseftermiddag i kvartalet.

Föreningen bjuder då in medlemmarna till afterwork med en spännande paneldiskussion, den här gången var ämnet mediebranschens framtida kompetensförsörjning.

Föreningen beslöt också att fortsätta arbetet med sina nätverk där mediechefer utbyter erfarenheter och afterwork-verksamheten som allt fler medlemmar kommer till och som blivit en fin mötesplats för mediechefer. Det finns också planer på att dra igång en medieledarpodd och det blir minst en studieresa för medlemmar under året.