Fler nyheter
Livsmedelsbranschen 16 december 2022

Medlemsbrev december

Hej alla ledare inom Livsmedelsbranschen!

Jag hoppas att ni har det bra i julstöket. Jag vet att det bråda tider och mycket att göra. Jag hoppas att ni får tid till återhämtning samt tillfälle att umgås med nära och kära.

Jag vill börja med att tacka er som svarade på vår enkät, det ger oss en indikation på vad ni vill att styrelsen ska erbjuda er som medlemmar. Vi fick in cirka 150 svar. Svaren har legat till grund för vårt arbete med vår verksamhetsplan. Under 2023 har vi som plan att samarbeta med två andra branschföreningar inom Ledarna, Handeln och Ledarna inom Transport och Logistik. Vi ser att vi har många gemensamma frågor i våra branscher och det känns stimulerande att påbörja ett samarbete.

Tillsammans kommer vi erbjuda aktiviteter och utbudet till er medlemmar kommer därmed bli större. Förhoppningsvis hittar ni fler intressanta aktiviteter som ni vill delta på och som utvecklar er till bättre ledare och chefer. Vi har redan nu två inplanerade aktiviteter, ett frukostmöte som vi kommer att avhålla digitalt den 2 februari klockan 8.30-10.00. På mötet går vi igenom information från Ledarna, kommande avtalsrörelse samt Ledaravtalet. En aktivitet i samarbete med de andra branschföreningarna är att delta på Handelstransporten som är en nätverksträff med intressanta föreläsare. Handelstransporten är planerad till den 20-21 april på Viking Line.

Under 2023 kommer vi även starta upp en fokusgrupp då det var flera som anmält intresse för det. Mer information kommer under nästa år. Jag ser fram emot den uppstarten och vi tillsammans bestämmer ämne. tillsammans.

Det är lite av vad som kommer nästa år. Vi ser fram emot att testa lite nytt och hoppas att det ska passa er så ni utvecklas i era roller.

Så vi vill önska er alla en

God Jul och ett Gott Nytt År

Med vänlig hälsning

Michael Claesson, ordförande