Fler nyheter
Livsmedelsbranschen 16 december 2021

Medlemsbrev - Ledarskapet våran viktigaste fråga

Här kommer ett medlemsbrev från mig Michael Claesson, ny ordförande i Ledarna inom Livsmedelsbranschen. Jag har fått äran att leda den här föreningen och vi i styrelsen har nu haft vårt första styrelsemöte där vi framförallt diskuterat verksamhetsplanen för 2022.

Jag kommer framöver skicka medlemsbrev med kort information om vad som händer, reflektioner samt lite egna tankar om vår förening och vår bransch.

Jag hoppas och vill gärna att du som medlem är med och påverkar vår verksamhet framöver. Kontakta oss jättegärna med idéer och input på vad vi ska syssla med. 

Vi har nu under snart två år haft pandemin hängande över oss vilket påverkat alla mer eller mindre. Många rutiner har ändrats och vi har fått lära nytt. Våra företag har det gått ömsom bra för eller som för vissa inte alls bra.
Vad kan vi lära av det? Hur ser framtiden ut i livsmedelsbranschen, vilka utmaningar kommer vi att behöva ta oss an och vilka frågor kommer vara angelägna för oss chefer och ledare?

Det är frågor som jag och styrelsen funderar över och gärna skulle vilja ha era input och funderingar på hur ni ser på dem. Hör gärna av er, mig når ni på e-post: michael.claesson@hkscan.com.

Vårt första styrelsemöte hade hög energi och mycket diskussioner vilket jag tycker bådar gott inför framtida möten. Vi passade även på att köra teambildning med gänget. Vi byggde månlandare, med hög frenesi och gott samarbete gick deltagarna in i uppgiften.

Samarbete är viktig del av ledarskap som också är viktigt för mig. Vad tycker du är viktigt i ert ledarskap?

Nu närmar sig julen med stormsteg och jag hoppas att du får chans till lite ledigt att spendera tid med nära och kära.

Jag och mina kollegor i styrelsen vill härmed önska er en riktigt God jul och ett Gott Nytt År.

Micke Claesson
ordförande, Ledarna inom Livsmedelsbranschen
michael.claesson@hkscan.com