Fler nyheter
Livsmedelsbranschen 12 maj 2022

Medlemsbrev maj 2022

Nu är det dags igen för ett medlemsbrev från mig Michael Claesson, ordförande i Ledarna inom Livsmedelsbranschen. Jag blir tvungen att börja där jag slutade senast. Vi lever fortfarande med det fasansfulla angreppet från Ryssland på Ukraina. Det fortsätter med oförminskad styrka. En tragedi för människorna där och för demokratin.

Trots detta fortsätter livet för oss i Sverige, men vi påverkas hela tiden. Vi påverkas av höjda energi- och bränsle- och livsmedelspriser. Det påverkar vår bransch då jag antar att samtliga företag har fått ökade kostnader. Det finns säkert innovativa lösningar på hur vi ska hantera krisen, för vi är ju ett fantastiskt innovativt land.

I dessa tider anser jag att våra nätverk blir än mer betydelsefulla. Det är viktigt att vi nyttjar våra möjligheter att utbyta erfarenheter. Ett sätt är att nu ta chansen att utbyta erfarenheter och få nya lärdomar genom att gå utbildningen Mitt klimatsmarta ledarskap som vi arrangerar nu till hösten, men snabba på med din anmälan,den stänger i slutet av maj.

Vill också påminna och uppmuntra alla medlemmar att komma in med förslag och idéer kring nätverkande så hjälps vi åt att utveckla och starta upp fler.

Jag ska avsluta i positiva tecken för visst är det fantastiskt att nu börjar termometern passera 10 grader på dagarna och det är ljust längre på kvällarna vilket gör livet lättare, tycker jag. Så det är bara att njuta när de dagarna dyker upp.

Och så önskar jag er en fin vår och så hörs vi snart igen.

Micke Claesson, ordförande Ledarna inom Livsmedelsbranschen
michael.claesson@hkscan.com