Fler nyheter
Livsmedelsbranschen 8 september 2022

Medlemsbrev september 2022

Jag hoppas att ni haft en skön sommar och fått den ledighet som ni förtjänar. Nu när sommaren sjunger på sista versen och hösten är nalkande. Här kommer ytterligare ett medlemsbrev.

Vi i styrelsen Ledarna inom Livsmedelsbranschen har haft ett styrelsemöte där vi diskuterade hur vi på bästa sätt kan stötta och skapa medlemsnytta för er medlemmar inom vår bransch. Det vi beslutade på mötet var att gå ut med en enkät för att kolla hur ni medlemmar ser på saken. Därför ber jag er att vara uppmärksamma i era mejlkorgar och att besvara enkäten när den kommer. Planen är att enkäten skickas under de närmsta veckorna. Vi vill fråga er om vad ni behöver för att utvecklas som ledare, i de roller ni har. Dina svar kommer vara viktiga för oss.

Vi har sedan tidigare två medlemsaktiviteter planerade. Den 6-7 oktober har vi en medlemsutbildning i Göteborg. Temat är Ledarskap i framtiden och vi kommer ha en inspirationsföreläsning, vi gör även ett företagsbesök samt tid för erfarenhetsutbyte. Vi diskuterar utmaningar och möjligheter i vår bransch.

En annan aktivitet som vi har är Chefer i Samverkan, ett samarbete mellan flera föreningar inom Ledarna. Det är tredje året som vi inom Livsmedelsbranschen är med och vi har ett fåtal platser kvar. Det är en båtresa den 17-18 november och anmälan gör du här. Karin Zingmark föreläser om ledarskap och utmaningar vi har framför oss på konferensen. På konferensen deltar ca 250 chefer och ledare från flera branschen. Vi kommer även träffa representanter från kansliet på Ledarna.
Hoppas att ni hittar något som kan passa just er för det är bra aktiviteter och kommer skapa utveckling för er som deltager. Ta chansen, det vore roligt att möta fler medlemmar.

Ta nu chansen att förkovra er, kunskap och erfarenhet är lätt att bära.

Ha nu en fortsatt fin september och ta hand om er där ute. På återhörande.

Micke Claesson, ordförande Ledarna inom Livsmedelsbranschen
michael.claesson@hkscan.com