Fler nyheter
Livsmedelsbranschen 20 december 2018

Styrelsemöte december

Information från styrelsemötet 4-5 december På vårt styrelsemöte i Stockholm träffade vi bland annat förbundsordförande Andreas Miller och Annika Hage Nederström, avtal och branschansvarig på Ledarna.

Vi fick möjlighet att presentera vår förening för Andreas och diskutera våra framtida utmaningar så som hur vi attraherar nya medlemmar och ledarskapet i branschen. Vi pratade mycket om vårt förbundspolitiska program Ledarskapets värde. 

 

Vi fortsatte vårt möte med vår verksamhetsplanering där vi hoppas kunna erbjuda våra medlemmar flera olika aktiviteter under nästa år. Bland annat hoppas vi kunna erbjuda våra medlemmar flera utbildningar, Mitt framtida ledarskap, ledarskapsprogram i tre moduler och Förtroendefullt ledarskap. 

Vi kommer också ta oss an frågan om cirkulär ekonomi och vilka krav det ställer på oss chefer. Vi har stämma under nästa år och har planeringen. Den 4 september 2019 går stämman av stapeln.

På mötet tog vi ett beslut om hur valberedningens arbete ska bedrivas inför stämman. Instruktionerna kommer inom kort att publiceras på hemsidan.

När det gäller Ledaravtalet inom Livsmedelsbranschen så är det under redigering och kommer inom kort att informeras om från Annika Hage Nederström på Ledarna. Annika påminde också om att föreningen ska utse personer som ska ingå i förhandlingsdelegationen. Är du intresserad? Skicka din intresseanmälan till föreningsstyrelsen. https://www.ledarna.se/branschforeningar/ledarna-inom-livsmedelsbranschen/kontaktuppgifter/

 

Vi tackar för 2018 och önskar er en god jul och gott nytt år!

Styrelsen