Fler nyheter
Sveriges Skogstjänstemannaförening 1 april 2020

A-kassans ordinarie stämma

A-kassan ett starkt stöd samt en bra ekonomisk trygghet för oss i detta land, med genunit engagemang blir den ännu bättre!

Så här i dessa dystra Corona-tider med allt vad detta innebär först och främst givetvis vår hälsa, men också för stora och mindre företag med alltifrån lönsamhet permitteringar, uppsägningar m.m. som följer i dess spår.

Det svåra ekonomiska läget som följer i Corona´s spår kan vi nog inte överblicka ännu men en sak är säker och det är att vi kommer att märka detta i vår närhet ibland oss och även i vår bransch. A-kassan är ett starkt stöd samt en bra ekonomisk trygghet för oss i detta land (finns inte överallt i alla länder).

Så därför ser vi det i styrelsen som viktigt att vi bevakar våra rättigheter och skyldigheter och har därför nominerat SSF's ordförande Björn Karlsson till stämmoombud. Det ska väljas 18 stämmoombud och 6 suppleanter. Det kommer att beslutas när Föreningsstämman hålls, nu framflyttad till okänt datum.

Vecka 15 kommer vi att kunna gå in och rösta på www.ledarnasakassa.se.

Här kommer alltså en uppmaning från oss i styrelsen åt er medlemmar att vara aktiva och gå in och rösta på Björn Karlsson som vi har nominerat och som brinner i frågan och kommer att bevaka våra rättigheter på stämman!

Styrelsen har även nominerat Thomas Esbjörnsson, vår sekreterare, till styrelseuppdrag i Ledarnas A-kassa. Valet sker på stämman där förhoppningsvis Björn Karlsson är ombud.

För styrelsen genom
/Martin Norberg, Vice ordförande SSF