Medlemsförsäkringar

När du är medlem hos oss ingår en inkomstförsäkring och en livförsäkring för arbetslösa i din medlemsavgift. Du har också möjlighet att till bra priser och generösa rabatter försäkra dig själv, din familj, ditt hem och din bil hos Trygg-Hansa.

Som ny medlem i Ledarna får du automatiskt fyra försäkringar, helt kostnadsfritt i tre månader:

  • Livförsäkring med barntillägg – extra trygghet för din familj
  • Olycksfallsförsäkring – ekonomiskt stöd både nu och för framtiden
  • Sjukförsäkring – månadsersättning om du blir sjukskriven
  • Sjukkapital – engångsbelopp efter 1,5 års sjukskrivning

Efter dina kostnadsfria månader får du en betalningsavi från Trygg-Hansa. Om du betalar fortsätter personförsäkringarna att gälla, om du inte betalar avgiften avslutas försäkringarna automatiskt. Kostnaderna för försäkringarna varierar beroende på försäkringsbelopp och din ålder.

Du kan också utöka ditt försäkringsskydd direkt, utan att det kostar extra under dina kostnadsfria månader.

Ibland tar vi fram förmånliga kampanjer tillsammans med Trygg-Hansa då du i egenskap av medlem i Ledarna blir kontaktad med erbjudandet. Vill du inte få fler erbjudanden tackar du nej vid kontakten.

Läs mer om försäkringar för ny medlem hos Trygg-Hansa.

Du som redan har försäkringar hos Trygg-Hansa loggar in på Mina sidor hos Trygg-Hansa för att köpa, ändra eller ta del av priser och villkor för dina försäkringar.

Som medlem i Ledarna når du Trygg-Hansa på 0771-111 656.

Bara för chefer

Ledarna finns där för dig i alla typer av chefsfrågor. Gör som över 95 000 andra chefer. Bli medlem i Ledarna – Sveriges chefsorganisation.