Hos oss blir du en bättre chef.

Använd våra tjänster, filmer, tester och webbseminarier för att ta dig vidare i din utveckling. Just nu har vi mycket på gång.

På gång – webbinarier

Att vi inte kan träffas minskar inte behovet av utveckling och inspiration. Fram till årsskiftet har vi ett antal seminarier inplanerade. Läs mer och anmäl dig direkt via länkarna. Välkommen!

Lönlöst att få det att fungera? Låt chefen vara chef

25 november klockan 12–13

Lönlöst att få det att fungera? (öppet för alla)

I huvudet på en chefsrekryterare

1 december klockan 10–11

I huvudet på en chefsrekryterare (inloggning för medlemmar)

Vässa din konflikthantering

3 december klockan 9–10

Vässa din konflikthantering (inloggning för medlemmar)

Kollektiv intelligens: Relations­förmågan

8 december klockan 10–11

Kollektiv intelligens: Relationsförmågan (inloggning för medlemmar)

Kollektiv intelligens: Reflektions­förmågan

14 december klockan 14–15

Kollektiv intelligens: Reflektionsförmågan (inloggning för medlemmar)

Hann du inte med? Se inspelade webbinarier

På vår webbplats kan du se många av de seminarier vi genomför i efterhand. Just nu ser du bland annat:

  • Bli en drömledare. Morgondagens ledarskap är inte vem du är. Ledarskap är inte vad du vet. Ledarskap är vad du gör. Vad behöver du göra varje dag för att morgondagens medarbetare ska prestera tillsammans? Tre seminarier med Svante Randlert.
  • Kollektiv intelligens och mikrosystemperspektiv. Se din arbetsmiljö på ett nytt sätt för att kunna prioritera din tid rätt och förstå vilka samarbeten som skapar mest värde. Sanna Feldt och Alexandra Lindahl, Influence People.
  • Världens bästa äldreomsorg – hur blir det verklighet? Vad behöver chefer inom äldreomsorgen för att kunna utveckla verksamheter och medarbetare och närma sig visionen? Panelsamtal med branschrepresentanter.

Till alla webbinarier

Framöver kommer du även kunna anmäla dig till digitala livekurser, där två av kurserna är Övervinn teamets utmaningar och Arbetsmiljö – chefens ansvar. Håll utkik efter dem och fler ämnen i vårt kursutbud.

Nytt! Kortfilmer inom karriär, arbetsrätt och chefens balansbräda

Bygg på dina kunskaper genom våra tre alldeles nyproducerade filmer.

Framtidens kvinnliga ledare

Det är femtonsårsjubileum för listan över Sveriges 75 skarpaste unga ledare och vi behöver din hjälp. Har du en inspirerande chef i din närhet, som inte bara utövar ett transparent och inkluderande ledarskap utan också har ansvar för resultat och makt att utveckla och leda en verksamhet eller driver en angelägen samhällsförändring?

Nominera henne direkt

Tillsammans vänder vi upp och ner på förlegade föreställningar om vem som får vara chef.

Alltid hos Ledarna

Karriärrådgivning

Du vet väl att vi har karriärrådgivning? Tillsammans med en erfaren coach sätter du ord på din kompetens och dina mål och utvecklas därigenom i ditt ledarskap. De insikter och verktyg du får med dig är användbara både i ditt nuvarande uppdrag och inför framtida utmaningar.

Boka karriärrådgivning (inloggning) / Läs mer om karriärrådgivning

Vill du direkt göra en insats för din karriär, är ett tips att du ser över din profil på Linkedin. När du håller den uppdaterad blir det enklare för rekryterare att hitta dig.

Optimera Linkedin

Chefscoachning

Upp till tre strukturerade samtal där du och en erfaren coach diskuterar dina utmaningar. Du väljer ämne och även om samtalen ska handla om samma eller olika områden.

Är du redo att boka din första tid med en chefscoach? Det gör du enkelt i vår kalender, där du också ser vilka tider som finns tillgängliga. När du klickar på länken till bokningen kommer du först få logga in på webbplatsen.

Boka chefscoachning (inloggning) / Läs mer om chefscoachning

Testa och utveckla ditt ledarskap

TESTA. Ta tempen på ditt chefsuppdrag och din ledarstil med våra tester.

  • Ledarprofilen. Sätt ord på ditt ledarskap och din kompetens. Resultatet kan du använda när du söker jobb, förbereder ditt utvecklingssamtal eller skriver cv.
  • Tillitskompassen. Handen på hjärtat – har du tillit till att dina medarbetare är fullt produktiva även på distans?
  • Chefskompassen. Gör testet som visar om du upplever ditt uppdrag som meningsfullt, begripligt och hanterbart.

LYSSNA. Podd och film är ett utmärkt format när du söker utveckling och inspiration. Ta del av vårt utbud, självklart alltid med chefsfokus och tillgängligt när det passar dig.

  • Chefsrådgivarna. Måste chefen jobba 24/7? Mellanchefens dilemma. Skapa balans i chefsvardagen. Det är rubrikerna på de tre senaste avsnitten i podden som diskuterar och hjälper dig med dina chefsutmaningar. 
  • Drömarbetsgivaren. Vad får kunderna att välja dig även imorgon och hur får du medarbetarna att vilja stanna kvar i din verksamhet? Bli en bättre chef genom vassa ledarskapstips i kortformat. Med Svante Randlert.
  • Miller möter ledare. Personliga samtal om ledarskapets utmaningar och framtid. Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller bjuder in aktuella ledare, bland de senaste märks Maria Wetterstrand, Hélène Barnekow, Jan Eliasson och Chris Österlund.
  • Din chefshjärna 2.0. Nå effekt i det du gör. Minnesmästaren och författaren Mattias Ribbing ger dig tips om hur du som är chef jobbar med kvalitet i vardagen.

På Ledarna arbetar vi hela tiden för att skapa nytta för dig som är medlem. Vårt löfte till dig är att medlemskapet ska hjälpa dig att bli en ännu bättre chef.