Hos oss blir du en bättre chef.

Använd våra tjänster, filmer, tester och webbinarier för att ta dig vidare i din utveckling.

Utvecklas när det passar dig.

Se våra webbinarier i efterhand. Självklart spelas webbinarierna in för att du ska kunna se dem när det passar dig. Till alla webbinarier

Håll också utkik efter utbildningar i vårt kursutbud.

Nytt! Kortfilmer inom karriär, arbetsrätt och chefens balansbräda

Bygg på dina kunskaper genom nyproducerade filmer.

Alltid hos Ledarna

Karriärrådgivning

Du vet väl att vi har karriärrådgivning? Tillsammans med en erfaren coach sätter du ord på din kompetens och dina mål och utvecklas därigenom i ditt ledarskap. De insikter och verktyg du får med dig är användbara både i ditt nuvarande uppdrag och inför framtida utmaningar.

Boka karriärrådgivning (via inloggning på Mina sidor) / Läs mer om karriärrådgivning

Vill du direkt göra en insats för din karriär, är ett tips att du ser över din profil på Linkedin. När du håller den uppdaterad blir det enklare för rekryterare att hitta dig.

Optimera Linkedin

Chefscoachning

Upp till tre strukturerade samtal där du och en erfaren coach diskuterar dina utmaningar. Du väljer ämne och även om samtalen ska handla om samma eller olika områden.

Är du redo att boka din första tid med en chefscoach? Det gör du enkelt i vår kalender, där du också ser vilka tider som finns tillgängliga. När du klickar på länken till bokningen kommer du först få logga in på Mina sidor.

Boka chefscoachning (inloggning) / Läs mer om chefscoachning

Testa och utveckla ditt ledarskap

TESTA. Ta tempen på ditt chefsuppdrag och din ledarstil med våra tester.

  • Ledarprofilen. Sätt ord på ditt ledarskap och din kompetens. Resultatet kan du använda när du söker jobb, förbereder ditt utvecklingssamtal eller skriver cv.
  • Tillitskompassen. Handen på hjärtat – har du tillit till att dina medarbetare är fullt produktiva även på distans?
  • Chefskompassen. Gör testet som visar om du upplever ditt uppdrag som meningsfullt, begripligt och hanterbart.

LYSSNA. Podd och film är ett utmärkt format när du söker utveckling och inspiration. Ta del av vårt utbud, självklart alltid med chefsfokus och tillgängligt när det passar dig.

  • Chefsrådgivarna. Måste chefen jobba 24/7? Mellanchefens dilemma. Skapa balans i chefsvardagen. Det är rubrikerna på de tre senaste avsnitten i podden som diskuterar och hjälper dig med dina chefsutmaningar. 
  • Drömarbetsgivaren. Vad får kunderna att välja dig även imorgon och hur får du medarbetarna att vilja stanna kvar i din verksamhet? Bli en bättre chef genom vassa ledarskapstips i kortformat. Med Svante Randlert.
  • Miller möter ledare. Personliga samtal om ledarskapets utmaningar och framtid. Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller bjuder in aktuella ledare, bland de senaste märks Maria Wetterstrand, Hélène Barnekow, Jan Eliasson och Chris Österlund.
  • Din chefshjärna 2.0. Nå effekt i det du gör. Minnesmästaren och författaren Mattias Ribbing ger dig tips om hur du som är chef jobbar med kvalitet i vardagen.

På Ledarna arbetar vi hela tiden för att skapa nytta för dig som är medlem. Vårt löfte till dig är att medlemskapet ska hjälpa dig att bli en ännu bättre chef.