Fler nyheter
Nyhet 19 mars 2020

Tips för en bättre arbetsdag på hemmakontoret

Att plötsligt börja jobba hemifrån är en stor omställning för dig som är van vid kontor och kollegor och löpande möten. Vi har samlat några tips för arbetsdagen – och lite inspiration för den där pausen som också är viktig att komma ihåg.
Kom ihåg att ta paus även när du arbetar hemifrån.

Tips för en bättre arbetsdag på hemmakontoret

När du är i din hemmiljö kan det vara en utmaning att planera arbetsdagen och behålla fokus på uppgiften. Minnesmästaren Mattias Ribbings effektivitetstips:

Tips för dina pauser

Kom ihåg att ta paus. Unna dig lite inspiration i form av podden Miller möter ledare, eller passa på att förbättra ditt cv.

  • Hur resonerar toppchefer när de bygger framgångsrika team? Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller i samtal med Microsoft Sveriges vd Hélène Barnekow.
    Från lagledare och spelare till topp-vd (podd, 23 minuter)

Skruvar du på ditt cv? Ta hjälp av Ledarprofilen för att sätta ord på ditt ledarskap. Få inspiration och vägledning genom att ta ställning till olika påståenden som vägs ihop till en ledarprofil. Vi har också tipsen som vässar din Linkedinprofil.

På ledarna.se finns massor av annat innehåll i form av guider, filmer och verktyg som hjälper dig att bli en bättre chef. Kanske börja med att utforska sidorna under Stöd i chefsrollen?