Fler nyheter
Sveriges Skogstjänstemannaförening 19 oktober 2021

Bli studerandemedlem i Ledarnas förening SSF

Som studerandemedlem i Ledarna/SSF får du tillgång till aktuell och relevant kunskap om ledarskap. Du får också en rad tjänster och produkter som hjälper dig att förbereda dig på ett yrkesliv som chef. Kostnadsfritt det första året.

Som studerandemedlem i Ledarna/SSF betalar du ingen medlemsavgift under det första året. Efter det kostnadsfria året betalar du en månadsavgift på 9 kronor som faktureras årsvis i förskott (108 kronor).

Exempel: Om du blir medlem 1 oktober, får du din första faktura ett år senare, och den gäller då oktober, november och december år två. I början av kalenderåret betalar du sedan för hela det kommande året.

I studerandemedlemskapet ingår:

  • Tidningen Chef – Sveriges största ledarskapstidning – direkt hem i brevlådan 11 gånger per år. Varje nummer av Chef innehåller minst åtta extra sidor som är exklusiva för dig som är medlem i Ledarna. Här berättar chefer från alla typer av verksamheter om aktuella ämnen och utmaningar de möter i sin vardag, och delar med sig av sina bästa tips. Du får också svar på frågor av Ledarnas experter, och ytterligare fördjupning och verktyg du kan ha nytta av i dina förberedelser för ett framtida chefsuppdrag.
  • Delta i Ledarnas kurser och seminarier i mån av plats. Här får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, reflektera kring ledarskap, låta dig inspireras och utbyta erfarenheter med yrkesverksamma chefer.
  • Kostnadsfri cv-granskning i samband med att du söker ditt första chefsjobb.
  • Medlemsrabatt på hemförsäkring hos Trygg-Hansa.
  • Möjlighet att teckna Ledarnas person- och sakförsäkringar till förmånliga priser hos Trygg-Hansa. Ring Trygg-Hansa på 0771-111 656 för mer information.

Välkommen med din ansökan om studerandemedlemskap! 

Studerandemedlemskap bara för nya medlemmar

Studerandemedlemskapet gäller för dig som ännu inte kommit ut i arbetslivet och inte är medlem i Ledarna. Du har inte rätt till studerandemedlemskap för 108 kronor per år om du börjar studera när du redan är medlem. Då kan du istället ansöka om reducerad medlemsavgift. (Källa. Ledarnas hemsida.)

Sven-Erik Sjöberg