Nyfiken på medlemskapet?

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar. Vi är en organisation enbart för chefer, med ett brett erbjudande från ledarskapsutveckling och karriärrådgivning till inkomstförsäkring och fackliga tjänster. Allt för att du som chef ska bli tryggare och mer framgångsrik i ditt ledarskap. Allt vi gör är skräddarsytt för dig som chef. Vårt omfattande tjänsteutbud levereras av experter med egen chefserfarenhet - alltid med utgångspunkt i ett individuellt chefsbehov. Hos oss blir du en bättre chef.

Vill du veta mer innan du bestämmer dig?

Läs mer om fördelarna med medlemskapet under menyvalet "Det här får du" ovanför. Eller lämna dina kontaktuppgifter här nedanför så ringer vi upp dig och berättar mer om vad ett medlemskap kan ger dig. 

De personuppgifter du lämnar hanteras och skyddas i enlighet med PUL (personuppgiftslagen). Du har alltid rätt att begära utdrag av de personuppgifter som har använts, begära ändring av felaktiga uppgifter eller att uppgifterna raderas helt och hållet. Om du vill ta del av de uppgifter som vi registrerat om dig eller har andra frågor om vår behandling av personuppgifter ber vi dig kontakta vår medlemsadministration på telefon 0200-87 11 11. Du kan också skicka e-post till ledarna@ledarna.se

Befattning: *
Kommentar (max 255 tecken)
villkoren

Vill du prata med oss?

Ring 0200-87 11 11 för att prata med någon av våra säljare.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem