Medlemskap för egenföretagare

Vi hjälper dig att granska konsultavtalet, du kan bolla dina utmaningar med våra rådgivare och du vidareutvecklar dig med kurser och webbinarier. Här läser du om de tjänster som ingår i medlemsavgiften för egenföretagare.

This content in English: Membership for the self-employed

På sidan Medlemskap läser du om allt som ingår i medlemskapet i Ledarna. Du som är egenföretagare kanske vill ta en extra titt på någon av de här tjänsterna:

 • Avtalsgranskning
  Vi hjälper dig med avtalsgranskning innan du skriver på det nya konsultavtalet.
 • Personlig rådgivning
  Vi förstår dina utmaningar och din situation som egenföretagare inom chefs- och ledarskapsfrågor. Bolla dina dilemman med en erfaren rådgivare.
 • Karriärrådgivning
  Ledarnas karriärrådgivare har alla en lång erfarenhet av ledarskap och rådgivning. De hjälper dig att skapa en strukturerad och inspirerande karriärplanering. Du kan boka tre fokuserade samtal per år.
 • Chefscoachning
  Vill du ha nya perspektiv på dina utmaningar eller reflektera över ditt ledarskap? Ni talas vid per telefon vid tre separata tillfällen och du avgör om du vill lyfta olika ämnen eller en specifik utmaning.
 • Kurser och seminarier
  Fördjupa dina kunskaper, reflektera kring ditt ledarskap, inspireras, nätverka och byt erfarenheter med andra deltagare.
 • Inkomstförsäkring
  I ditt medlemskap hos Ledarna ingår en inkomstförsäkring som gör att du tillsammans med a-kassan kan komma upp till cirka 80 procent av din lön om du blir ofrivilligt arbetslös. Kontakta din a-kassa för att ta reda på vad som gäller dig som egenföretagare.
 • Samtalsstöd
  Du ringer helt anonymt till Ledarnas samtalsstöd när du känner att ”det är lite mycket nu” och behöver hjälp med att sortera tankarna.
 • Filmer och poddar
  Titta, lyssna – och bli bättre på ledarskap. Våra filmer och poddar hjälper dig att utveckla ditt ledarskap och din arbetsvardag.

Begränsade tjänster för egenföretagare

Två av de tjänster som ingår i medlemskapet i Ledarna gäller inte för dig som egenföretagare och det är förhandling och rättshjälp i tvist med din uppdragsgivare. Rättshjälp kan dock beviljas i tvist med arbetslöshetskassa eller försäkringskassa.