Bli en mästare på att prioritera

Lär dig att börja med den uppgift som gör andra uppgifter onödiga. Det här webbinariet är för dig som stressas av de uppgifter du prioriterat bort.

Webbinariet sändes den 14 februari 2023 och finns att titta på till och med februari 2024.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig mer om prioritering.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

När allt är viktigt blir inget viktigt. Stress uppstår ofta när vi har för mycket att göra på för kort tid. Stress kan också uppstå när vi har mycket att hålla reda på, även om vi har tillräckligt med tid. I båda fallen hjälper det att prioritera.

Som chef har du kanske både verksamhets- och medarbetaransvar? Tillhör du dem som gör listiga prioriteringslistor, men ändå stressas av de uppgifter du prioriterat bort? Då är det här webbinariet för dig.

I chefens roll ligger ofta ansvaret att få organisationen och medarbetargruppen att enas om vad som är viktigt. Då blir det lättare att identifiera kritiska uppgifter. När vi har tydliga målsättningar och identifierar fokusområden kan vi beta av uppgifter i en takt som vi mår bra av.

En prioriteringsmästare kan konsten att börja med den uppgift som gör alla andra uppgifter onödiga.

Ur innehållet:

  • Toppchefernas 5-stegsmodell för prioriteringar.
  • Prioritering kontra prokrastinering och prekrastinering.
  • Så undviker du bråttom-fällan.
  • Kommer du ihåg att prioritera dig själv?

Du får konkreta tips och verktyg för att bli en mästare på att prioritera.

Om föreläsaren

Petra Brask är effektivitetsexpert, författare, föreläsare och operativ vd för PB & Partners. Hon driver den populära Tidspodden tillsammans med ledarskapsforskare Lena Lid Falkman, Handelshögskolan.