Låt kulturkrocken bli en styrka

Vad är nyckeln till etablering i det svenska samhället? Hur kan chefer arbeta med mångfald? Charbel Gabro utmanar invanda tankesätt.

Webbinariet sändes 13 juni och finns att titta på till och med juni 2024.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig mer om hur du drar nytta av kulturkrockar.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Charbel Gabro, prisbelönt talare med över 17 års erfarenhet av mångfald och inkludering, delar med sig av sin unika syn på mångfaldsfrågor. Han använder forskning och egna erfarenheter som flykting för att utmana föreställningar på ett sätt som inte lämnar någon oberörd.

Charbel tar med dig på en gripande flyktingresa fylld av aha-upplevelser. Han pratar om kulturkrockar och visar hur öppna diskussioner kan leda till att både verksamhet och resultat berikas.

Charbel delar med sig av sina erfarenheter som chef med rötter utanför det svenska samhället för att visa hur vi genom att lära oss mer om varandras kulturer och traditioner kan skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas. Han vill avdramatisera kulturmöten och skapa förståelse för olikheter för att göra Sverige mer hållbart och minska kompetensbristen. Charbel tar gärna upp frågor som få vågar prata om av rädsla att stämplas som rasister.

Under webbinariet tar Charbel Gabro upp:

  • Erfarenheter som chef och ny i det svenska samhället.
  • Skapandet av en inkluderande arbetsmiljö.
  • Avdramatisering av kulturmöten för att göra Sverige mer hållbart.

Om föreläsaren

Charbel Gabro är en erfaren föreläsare inom integration, mångfald och kränkande särbehandling. Han har genomfört utbildningar och föreläsningar för kommuner, myndigheter, företag och institutioner under de senaste tio åren. Med sin bakgrund i Syrien och genomgången integrationsresa kan Charbel på ett unikt sätt dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.