Det hybrida ledarskapet: Framtiden är redan här

Vad händer när kontoren öppnas igen och medarbetarna i större utsträckning är på plats fysiskt? Samtidigt som många vill fortsätta att jobba hemifrån.

Webbinariet sändes den 14 september 2021och finns kvar att titta på till september 2022.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig mer om hur du leder i en kombination av digital och fysisk närvaro.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

För dig som chef innebär ett ”nytt normalt” både nya utmaningar och nya möjligheter. Det hybrida ledarskapet drar nytta av lärdomarna från de senaste åren.

Ledarskapskonsulten Åsa Degermark vägleder dig så att du med nyfikenhet kan organisera verksamheten utifrån mänskliga behov i kombination med de senaste tekniska förutsättningarna.

Du får insikter och konkreta tips om hur du leder medarbetarna i en ny vardag där den digitala och fysiska närvaron kombineras.

Om föreläsaren

Åsa Degermark är ledarskapskonsult med lång erfarenhet som ledare för globala team. Under pandemin har hon föreläst mycket om konsekvenser och möjligheter med ledarskap på distans. Åsa samarbetar med ledarskapsinstitut som Mgruppen och har skrivit två böcker om ledarskap, varav den senaste handlar om hur AI kommer att påverka framtidens ledarskap.